airplane-taking-offNu hvor grundejerforeningen er stiftet, bestyrelsen er godt i gang med overdragelses forretningen og der efterhånden bor en del af os i Langdalsparken, så var det også på tide at få vores nye hjemmeside online.

Hjemmesiden skal fungere som både et supplement og alternativ til de andre kommunikations metoder vi allerede benytter (facebook, e-mail mv.), og vil være stedet hvor der (forhåbentligt) løbende bliver opdateret med nyheder og andre relevante informationer for beboerne i Langdalsparken.

Hjemmesiden er ligeledes stedet hvor vi kan lave nogle af alle de sjove og spændende tiltag og begivenheder vi kan bidrage med til hinanden, f.eks. børnelisten med navne og alder på alle børnene – den er langt fra komplet endnu, så meld endelig ind!

Derfor er alle forslag, ris og ros naturligvis meget velkommen.

På den tekniske side kan jeg fortælle at jeg har oprettet e-mail adresser til alle 28 husstande, f.eks. 12@langdalsparken.net til hus nr. 12 – mails sendt hertil vil automatisk bliver videresendt til jeres respektive private e-mail adresser jf. kontaktlisten. Man kan således nu kontakte en specifik husstand uden at kende de private e-mail adresser på personerne som bor der – det er primært oprettet fordi jeg bruger disse som kontakt adresser for jeres hjemmeside konto (f.eks. til nulstilling af kodeord) for at minimere administrationen heraf, og hvorfor så ikke også dele denne mulighed med jer hvis i kunne drage fordel heraf.

Jeg håber i vil tage godt imod hjemmesiden, og vil bidrage til at den kan blive et samlingspunkt og aktiv del af vores kommunikation fra både bestyrelse såvel som medlemmer, til resten af grundejerforeningen.